< Terug naar alle leden

Staka Schakelkasten Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Met kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft Staka door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

Bij Staka geloven we in de kracht van innoveren en we focussen constant op het verbeteren van elk aspect van ons product. We hebben hoogstaande productiefaciliteiten waardoor we constant een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Bij Staka werken professionals met passie voor hun werk. Het team bestaat uit een sterke mix van jong en oud waardoor jarenlange ervaring samensmelt met nieuwe inzichten.

De RVS buitenkasten en schakelkasten van Staka staan voor:
- Optimale bescherming voor uw apparatuur: beschermt tegen weer en wind, mens en natuur.
- Duurzaam en lange levensduur: Staka buiten- en stroomkasten hebben een levensduur van ca. 30 jaar. De materialen die we gebruiken zijn recyclebaar.
- Configureerbare standaardoplossingen of een buitenkast volledig op maat: gebruik onze online configurator om direct de RVS schakelkast die u nodig heeft samen te stellen.
- Vooraf installatie benodigde opties: kasten kunnen al tijdens de productie ingericht worden met met verwarming, verlichting en ventilatie of voorzien worden van opties als een kabelluik, laptoptafel of anti-wildplakcoating. Ook leveren wij uw bestelling desgewenst met plint of fundering.
- Meer dan 50 jaar ervaring


Contactgegevens
Innovatiepark 16
4906 AA Oosterhout
T: 0162-468950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1958
Vestigingen: -
Jaaromzet: -