< Terug naar alle leden

Visker Interieurbouw Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

Visker Interieurbouw zichtbaar mooi! Als interieurbouwer zijn wij gespecialiseerd in verschillende sectoren. Hierbij kunnen wij zowel de zakelijke als particuliere markt optimaal bedienen. We gaan iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur op te leveren.

Visker Interieurbouw is van alle markten thuis, wij onderscheiden ons in moeilijk interieurbouwwerk, fijn timmerwerk, montage van akoestische oplossingen, wandbekleding en plafondelementen. Daarnaast zijn wij ook specialist in maatwerk en standaard keukens. Naast maatwerk meubilair realiseert Visker Interieurbouw ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk. Zoals trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia’s, tribunes en raam of deur dagkant afwerking.

Heel wat bedrijven hebben ons inmiddels leren kennen als een betrouwbare partner voor het maatwerk meubilair en interieurbouw. Denk hierbij aan onder meer projectinrichters, projectontwikkelaars, aannemersbedrijven, architectenbureaus en bouwmanagementbureaus. Door de verschillende partners zijn wij werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: kantoren, onderwijs en zorg.

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel, hanteren snelle levertijden met hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast onderscheiden wij ons ook doordat onze projectleiders graag vroegtijdig met de opdrachtgever aan tafel willen om uitgangspunten en wensen te bespreken. Maatwerkmeubilair wordt altijd gezien als laatste discipline binnen een project, maar moet het niet worden onderschat. Tijdens een project zijn voor ons alle disciplines even belangrijk en moeten aansluiting vinden met onze meubels.

Visker Interieurbouw denkt mee in mogelijkheden, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een interieur van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren.


Contactgegevens
Bredaseweg 53
4844 CK Terheijden
T: 076-5718236
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000