< Terug naar alle leden

IP Duursma Tilburg Branche: Lines Of Business, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Je verwacht het misschien niet, maar wij doen ontzettend veel! We zijn een technische groothandel, MRO-specialist, expert op het gebied van aandrijftechniek én we verzorgen ook magazijnbeheer. Na de fusie met IP Zanten hebben we ruim 240 collega’s verdeeld over 16 mooie vestigingen in Noord-, Oost- en Midden-, en Zuid-Nederland.

Ondanks onze 16 vestigingen en grote aantal collega’s zijn we ook een familiebedrijf. Wij vinden al onze collega’s ontzettend belangrijk en staan samen graag lokaal klaar voor onze klanten.

Duursma zoekt continu naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Hierbij maken we een onderverdeling in de drie deelgebieden, mensen, milieu en maatschappij!

Bij IP Duursma zijn wij van mening dat onze producten en diensten naadloos moeten aansluiten op jouw wensen. Met andere woorden, wij moeten je een maatpak leveren wat perfect past en niet een confectiepak welke gemaakt is voor de massa!

Er is ons dan ook veel aan gelegen om precies die producten en diensten aan te bieden, die aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Met jou als klant stellen wij gezamenlijk jouw ideale MRO behoefte op. Aansluitend komen we met altijd met een pasklare oplossing / aanbieding.

Maatwerkoplossingen in diensten
IP Duursma is niet alleen een leverancier van MRO producten, maar levert juist ook een toegevoegde waarde in aanvullende diensten. Naast diverse standaard diensten, zoals barcodescanning, een webshop, just-in-time leveringen en overnight services, bieden we ook diverse maatwerkoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een factuurlay-out welke is aangepast aan jouw behoeften, zodat je deze gemakkelijk kunt matchen, maatwerk in automatiseringsoplossingen of het volledig uit handen nemen van jouw technisch magazijn met desgewenst zelfs overname van voorraden.

Naast een zeer uitgebreid pakket standaard MRO producten, bieden wij de mogelijkheid om, aan jouw productieproces specifiek gerelateerde producten of eenmalige producten bij ons onder te brengen, zodat je jouw totale technische inkoopbehoefte bij een partner kunt betrekken. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld, draaiwerk, op maat gemaakte aandrijvingen, specifieke machinedelen, mechatronica oplossingen en producten geassembleerd volgens tekening. Desgewenst kunnen wij deze specifieke producten voor je op voorraad houden.


Contactgegevens
Kranenberg 15
5047TR Tilburg
T: 0135420866
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 16
Jaaromzet: -