< Terug naar alle leden

BusinessBuilding Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Zoals onze naam al doet vermoeden, bouwen wij business. Dit doen onze professionals op interim basis. Een verbouwing van een huis is immers iets heel anders dan op het huis passen.
En dat is wat wij doen. Wij richten je commerciële organisatie in en zorgen voor de gewenste of noodzakelijke verbetering.

Er zijn verschillende situaties waarbij de externe expertise van een interim commercieel directeur uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer de huidige commercieel directeur om uiteenlopende redenen niet beschikbaar is, of om een organisatie meer tijd te geven om een geschikte nieuwe commercieel directeur te vinden.

Een interim commercieel directeur is gewend aan het doorvoeren van veranderingen. Uit de praktijk blijkt dat het nemen van moeilijke beslissingen en het maken van de juiste keuzes lastiger is voor medewerkers die al langere tijd bij organisaties betrokken zijn. Een interim professional kan als geen ander de neuzen de juiste kant op krijgen en kijkt fris tegen bestaande materie en complexiteit van commerciële teams aan.

De visie van BusinessBuilding
BusinessBuilding is ervan overtuigd dat het commercieel altijd beter kan. Dagelijks leveren wij bij onze opdrachtgevers het bewijs hiervoor.
Met een bewezen Interim management aanpak en met praktijkgerichte Academy’s helpen we organisaties en hun medewerkers in hun ontwikkeling en commerciële groei.

Blijvend commercieel resultaat
We richten ons daarbij op blijvend resultaat. Het gaat ons erom wat wij achterlaten in jouw organisatie. Juist ná ons vertrek is het belangrijk dat de gezamenlijk geoptimaliseerde verkoopprocessen, verbeterde salesvaardigheden van je medewerkers en een ondernemende cultuur met dynamische teams blijven bestaan.

Passie voor commercie
Ons team van gemotiveerde senior professionals is bij uitstek geschikt voor deze taak. We hebben zonder uitzondering een sterke passie voor commercie. We zijn een team van krachtige en ervaren mensen en hebben onze sporen verdiend op zowel commercieel management- als directieniveau.


Contactgegevens
Wattbaan 1
3439 ML Nieuwegein
T: 088-0111333
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -