< Terug naar alle leden

JRAB B.V. Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

Over mij
Wie zit er nu achter JRAB B.V.? Dat is een vraag die heel makkelijk te beantwoorden is. Ik ben Bianca van den Berg en al bijna 25 jaar juridisch adviseur op het gebied van bouwen, ruimtelijke ordening en handhaving. Dit heb ik afwisselend gedaan in vaste dienst bij diverse gemeenten en op detacheringsbasis voor diverse gemeenten. Sinds kort, na diverse opdrachten er privé bij gedaan te hebben, heb ik JRAB B.V. opgestart. Ik wil heel graag mijn jarenlange ervaring aan de andere kant van de tafel benutten en andere partijen en mensen helpen in het verwezenlijken van hun dromen.

In oktober 2020 ben ik begonnen aan de opleiding tot Mfn-geregistreerd mediator via Dialogue. Sinds juni 2021 heb ik mijn certificaat behaald en ben ik gediplomeerd mediator. Ik wil nog heel graag mijn mfn-registratie halen, omdat je dan ook voor een bepaalde extra zekerheid staat. Helaas is dat er nog niet van gekomen door alle leuke opdrachten die ik inmiddels heb mogen doen. Ik wil dan mijn jarenlange ervaring in het oplossen van conflicten door middel van juridische procedures omzetten in het oplossen van conflicten vooraf door de communicatie te verbeteren en het proberen te bereiken van wederzijds begrip. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een gezamenlijke oplossing.

Privé heb ik een samengesteld gezin met mijn partner en hebben we samen 6 kinderen, waarvan 3 eigen kinderen. Ik heb 2 honden en 2 katten. Ik hou van wandelen, lezen en heb jarenlang op hoog niveau getafeltennist. Ik ben tot 2001 lid geweest van het Nederlands mindervalide tafeltennisteam en heb in deze hoedanigheid deelgenomen aan onder andere het EK in 1998.


Contactgegevens
Rietbeemdenborch 2 5241 LG
Rosmalen
T: 0858225008
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -