< Terug naar alle leden

Kevents Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Over ons

Kraakhelder geluid, indrukwekkende verlichting en de perfecte videobeelden maken jouw feest een ervaring om nooit meer te vergeten. Kevents regelt de techniek op jouw evenement. Een intiem tuinfeest maken we af met passende sfeerverlichting. Ga je voor groot? Voor een festival met 5.000 man draaien wij onze hand niet om. Kevents helpt je aan licht- en lasershows, geluidsinstallaties en visuele middelen als LED Walls en flatscreens. Wij zijn een erg betrouwbare en meedenkende partner voor jouw evenement!

Uw feest
Bij een bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum hoort een bruisend feest. Met mooie muziek, kleurrijke verlichting en misschien wel een beamer of scherm. Of wat denk je van een microfoon voor gasten die een woordje willen doen. Kevents neemt alle techniek mee naar de locatie die jullie gekozen hebben. Zelfs een lasershow of complete LED dansvloer zijn mogelijk. Zo eentje met gekleurde, vierkante, verlichte vlakken, waarop de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.

Vaste installaties
Niet alleen bij een feest of festival is goede techniek belangrijk, ook op uw kantoor of bedrijf is een betrouwbare installatie gewenst. Wij vertalen jouw wensen naar een passende installatie. Denk aan een geluidsysteem in een bedrijf of conferentieruimte, verlichting in een theater of sportschool, beeldschermen in een fitnessruimte of entree, alles is mogelijk.

Live muziek
Elk concert of optreden moet voor jouw gasten een beleving zijn. Of het nu gaat om dance, jazz, klassiek of Nederlandstalige muziek. Kevents beschikt over de beste techniek voor iedere band of artiest, van microfoon tot speaker, van leeslampje tot een complete lichtshow! Uiteraard beschikken wij over de beste technici voor het geluid, licht of podium.


Contactgegevens
Abcovensedijk 5
5051 PW Goirle
T: 06-41249079
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: -
Jaaromzet: -