< Terug naar alle leden

Beequip Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Beequip is dé equipment lease specialist voor zwaar materieel: machines, vaar- en voertuigen. Beequip gelooft dat het MKB de motor van de economie is. En die motor moet draaien. Daarom helpen wij (startende) MKB ondernemers met ondernemen.

Hoe doen we dat?
Beequip biedt het MKB lease oplossingen voor het aanschaffen van (gebruikt en nieuw) materieel of het verkrijgen van werkkapitaal via hun eigen materieel. Beequip financiert materieel in diverse verschillende assetklassen, zoals wegtransport, grondverzet, maritiem en energie. Hierdoor helpen we ondernemers in diverse belangrijke branches, zoals vervoer, industrie, agrosector, en bouwnijverheid.

Equipment first
Beequip onderscheidt zich in de markt van andere (meer traditionele) financiers, doordat wij het materieel, niet de jaarcijfers van een bedrijf, als uitgangspunt nemen voor het beoordelen van de aanvraag van de financiering. Daardoor is veel meer mogelijk. Ook voor startende ondernemers of als het even tegenzit.

We kunnen het materieel voorop plaatsen in een lease aanvraag, dankzij de materieel (-waarde) kennis van onze medewerkers in het veld en met behulp van technische oplossingen. Bovendien kunnen we door onze ‘equipment first’ aanpak ook gebruikt materieel financieren. Omdat we weten wat het onderpand waard is en blijft.


Contactgegevens
Willemskade 18
3016 DL Rotterdam
T: +31 (0)10 340 0844
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -