< Terug naar alle leden

Latour Machinefabriek Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Latour Machinefabriek
Latour Machinefabriek bv is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van metaalproducten. Onze belangrijkste bewerkingen zijn CNC-draaien en CNC-frezen. We verspanen ook conventioneel.

Onze moderne werkplaats heeft een keur aan CNC-draaibanken, CNC-freesbanken en CNC-bewerkingscentra en conventionele machines voor draaien, frezen, boren en tappen. Latour is uw specialist op het gebied van verspaning van metaal in de breedste zin van het woord. Van ijzer kunnen wij alles maken: flenzen, cilinders, koppen, stangen, bussen, connectieblokken, assen, enzovoort.

Latour werkt voornamelijk seriegericht. Wij maken producten op klantspecificatie in het productsegment van ongeveer 20 millimeter tot bijna 1000 millimeter doorsnede. In overleg zijn andere maatvoeringen mogelijk. Wij verwerken onder andere staal en RVS, chroom, brons en nikkel en diverse kunststoffen. Latour beschikt over twee ruime bedrijfshallen met een uiterst modern machinepark.

Familiebedrijf Latour Machinefabriek draait al een tijdje mee. Het bedrijf heeft zijn wortels in de jaren veertig. Latour heeft daardoor een schat aan ervaring en staat met twee benen in de markt. Onze klanten bevinden zich bijvoorbeeld in de procesindustrie, de hydraulische industrie, de pneumatische industrie, klimaatbeheersing en grondstofwinning.


Contactgegevens
Den Uitvanck 14 C
5688 XG Oirschot
T: (0499) 727 001
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: -
Jaaromzet: -