< Terug naar alle leden

A.H. Kooijmans en Zonen Branche: Lines Of Business, Industrie

Bedrijfsomschrijving

Samen met ons team en een groeiend netwerk van dealers zorgen wij ervoor dat de vakman optimaal kan presteren met hoogwaardig gereedschap. Het is onze ambitie de topkwaliteit en duurzaamheid van onze producten ook in de toekomst te blijven waarborgen. We doen dit door nauwe samenwerking met onze leveranciers, maar ook door te blijven investeren in ons team, innovatie en duurzaamheid. Hierdoor zijn we als bedrijf in staat om door te groeien. Dit is ook nodig, want de vraag naar onze kwaliteitsgereedschappen blijft stijgen. Niet alleen in Nederland, maar ook in buurlanden België en Duitsland verwachten wij de komende jaren verdere groei.

Een van de belangrijkste pijlers van onze toekomstvisie is het ondernemen op duurzame wijze. Dit komt tot uiting in hoe wij omgaan met mensen: de nauwe samenwerking en het persoonlijke contact met onze dealers en leveranciers, het investeren in het werkgemak en de gezondheid van ons team, het stimuleren en ondersteunen van onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen, en het bieden van werk aan personen met mindere kansen op de arbeidsmarkt.

Tenslotte streven wij naar duurzaam ondernemen qua ecologische voetafdruk. Momenteel functioneert ons bedrijf energieneutraal dankzij de installatie van 864 zonnepanelen en een verbrandingskachel die het restafval van onze houtproductie gebruikt voor de verwarming van ons pand. Een groot deel van ons hout wordt al FSC-gecertificeerd ingekocht. Ons doel is dit in de nabije toekomst voor al ons hout te realiseren. Ook werken we aan een erkende duurzaamheids-certificering voor onze producten.

Het is 100 jaar geleden dat Toon Kooijmans ons bedrijf deponeerde bij de Kamer van Koophandel. De geschiedenis van het bedrijf gaat maar liefst 208 jaar terug. Wij bouwen voort op 7 generaties die een continue focus hebben gehad op topkwaliteit. Hierdoor hebben wij kunnen groeien tot het prachtige bedrijf dat er nu staat. En hierdoor zijn wij klaar voor een toekomst waarin ons bedrijf nog lange tijd kan floreren.


Contactgegevens
Duinweg 11
5482 VR Schijndel
T: 073-5493285
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1814
Vestigingen: -
Jaaromzet: -