< Terug naar alle leden

Alup Kompressoren Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

ALUP Kompressoren B.V. is een totaalleverancier voor alle persluchtoplossingen. U kunt bij ons terecht voor meer dan perslucht alleen:
- analyse van uw persluchtinstallatie
- advies voor zo efficiënt en duurzaam mogelijke persluchtoplossingen
- advies over (wijzigingen in) regelgeving voor uw persluchtinstallatie
- installatie en onderhoud aan uw persluchtinstallatie
- 24/7 informatie en service

Vanuit de vestiging in Oss worden alle activiteiten aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, project- en serviceplanning, engineering en 24-uurs servicedienst.

Op 1 oktober 1923 wordt ALUP in Köngen, Duitsland opgericht door Adolf Ehmann. Vanaf het eerste begin richt het bedrijf zich op de productie van Auto-LUft-Pumpen, een product waar ALUP zijn naam aan ontleent. door de bewezen bedrijfszekerheid en innovaties kan ALUP zich snel verder ontwikkelen en wordt de naam meer en meer synoniem voor kwaliteit.

De in 1858 opgerichte Grasso Machinefabriek in ’s-Hertogenbosch vormt het fundament van GrassAir compressoren. Van de eerste koelcompressor tot de eerste olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressor loopt GrassAir voorop met innovatieve producten binnen de persluchtbranche. Samengevoegd bestaat ALUP GrassAir Kompressoren uit een professioneel team van persluchtexperts die u altijd centraal stelt.

ALUP producten worden wereldwijd, in méér dan 30 landen en vanzelfsprekend ook in heel Nederland verkocht. Van persluchtgebruikers in garage of werkplaats tot grootgebruikers in voedingsmiddelen- en maakindustrie en gespecialiseerde toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen en farmacie; er is altijd een ALUP product dat voldoet aan uw persluchteisen.


Contactgegevens
Galliersweg 27
5349 AT Oss
T: 0412-664100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1923
Vestigingen: -
Jaaromzet: -