< Terug naar alle leden

Brabant Recruitment Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Persoonlijk en authenticiteit zijn de kernwaarden van Brabant Recruitment, daarom laten we graag het gezicht achter het bedrijf zien. Met wie doet u nu eigenlijk zaken?

U gaat samenwerken met Bart van den Akker, geboren en getogen in Heeze, afgestudeerd in Eindhoven en ruim tien jaar ervaring in de wereld van recruitment. Sinds drie jaar ben ik woonachtig in Tilburg samen met mijn vriendin Evy en ons zoontje Siem. Evy is arbeidsmarktcommunicatie specialist bij een financieel dienstverlener dus zijn er tijdens het avond eten soms leuke discussies over het opstellen van vacature content, het uitbouwen van employer branding of het vergroten van sollicitatie conversies op de werkenbijsites. Aangezien we beiden zeer gepassioneerd zijn in ons vakgebied ligt de waarheid vaak in het midden.

Brabant Recruitment biedt op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau professionele adviezen. Het is dan ook onze missie om maatwerk oplossingen te bieden voor alle korte, midden en lange termijn recruitment vraagstukken, voor organisaties die actief zijn in de bouw, productie, logistiek of technische sector in de provincie Noord-Brabant.

Personeel is het belangrijkste kapitaal in uw organisatie. Dát is onze visie! Met een doelgerichte, gemoedelijke en pragmatische aanpak helpen wij organisaties uit de bouw, logistiek en techniek met verbeteringsprojecten op het snijvlak van HR en recruitment. Om uw organisatie op die manier toekomstbestendig en aantrekkelijk te maken voor de bestaande en nieuwe generaties. Het kan daarbij gaan om korte of lange termijn opdrachten.

Het doel van Brabant Recruitment is om een perfecte match te realiseren tussen werkgever en werknemer. Een perfecte match zorgt voor een win-win situatie: zowel voor u als werkgever áls uw toekomstig werknemer. Wanneer een werknemer een ‘topdag’ heeft én excelleert in zijn of haar functie, zorgt dat al snel voor een duurzame werkrelatie. Tegelijkertijd zorgt dat bij u voor betere bedrijfsresultaten en lagere kosten. Bij Brabant Recruitment hanteren we daarom de volgende waarden om samen tot duurzame werkrelaties én ‘topdagen’ te komen.


Contactgegevens
Zwammerdamstraat 8
5036 ZE Tilburg
T: 06-30966853
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000