< Terug naar alle leden

We Boost Brands Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Jouw eigen marketingteam stand-by! Wij helpen jou als MKB ondernemer bij het bereiken van je (online) doelen. Bij We Boost Brands snappen we dat je als ondernemer ontzettend druk bent met het runnen van je bedrijf. Daarom helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een strakke marketingstrategie. Dit doen we samen met jou, stap voor stap. Ben je klaar om de groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf?

Ontvang een Gratis Groeiscan voor jouw bedrijf via onderstaande link. Ontdek hoe we jouw resultaat kunnen vergroten.

Link: https://weboostbrands.nl/kennismaking/

We Boost Brands is een full-service marketingbureau met een kantoor in Roosendaal. We zijn jong, ontzettend ambitieus (maar ECHT!) en zijn verslaafd aan resultaat behalen. Wij helpen MKB bedrijven met het inzetten of optimaliseren van hun marketingactiviteiten. Dit doen we met 1 doel: “Het boosten van jouw merk!”

Onze merkwaarden:
1. Leiderschap
Wij trekken alle registers open om samen online kansen te benutten voor jouw business. Zie ons als die slimme, energieke en enthousiaste collega, of waar nodig zelfs de aanvoerder van het team die jou aan de overwinning helpt. Soms is het nodig om daarvoor buiten de geijkte paden te treden, je moet dus wel van verrassingen houden.

2. Toewijding
Pas als we jouw bedrijf door en door kennen gaan we aan de slag. We ervaren jouw business, dus echt met de poten in de klei. Niets is ons te gek. We koppelen die ervaring aan onze kennis en energie, een gouden combinatie die zorgt voor groei. We bewaken de voortgang en nemen je mee in de overwinningen tot aan het eindresultaat. We zijn trouw
aan jouw merk en behandelen het als het onze.

3. Kennis
Door 5% van onze tijd te investeren in training en opleiding, zijn wij het slimste jongetje of meisje van de klas. Daardoor integreren wij de laatste ontwikkelingen en kansen voor jouw
bedrijf. Wij zijn jouw slimste partner want we werken uitsluitend met talent. We zoeken de beste talenten in ons vak en maken ze nog beter. Met slimme online marketing kunnen we samen groeien.

4. Communicatie
Een samenwerking voelt pas echt fijn als de basis goed is. Doelstellingen zijn helder, de verwachting aan beide kanten is uitgesproken en het kostenplaatje klopt. Het lijkt zo vanzelfsprekend…en dat is het ook bij ons. Wij zijn transparant en oprecht, dus geen gladde verkooppraatjes of met de vork geschreven facturen. Gewoon doen wat je belooft.

5. Resultaat
Uiteindelijk draait het om resultaat. Leads, klanten, omzet of marge. We bepalen samen de route en de online doelen. We stellen doelen om ze minimaal te behalen maar het liefste te
overtreffen. Champagnemomenten hebben samen. Dat is wat we willen.


Contactgegevens
Vijfhuizenberg 44-46
4708 AL Roosendaal
T: 0165767576
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -