< Terug naar alle leden

Kleinschade Centrale Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

De Kleinschade Centrale repareert lakschades op locatie voor bedrijven en consumenten.

Wij herstellen lakschades in zeer korte tijd, door het toepassen van de nieuwste technieken, het gebruik van de beste materialen en de deskundigheid van onze getrainde lakschade specialisten.

Onze dienstverlening richt zich op bouw & industrie.

Bouw en Industrie
Is uw aluminium kozijn beschadigd door inbraak, transport, montage, of treed er corrosie op? Kleinschade Centrale kan praktisch alles herstellen. Deuken, krassen, scheuren, gaten en blazen repareren wij met hoogwaardige materialen. Vervolgens spuiten we de herstelde schade in de oorspronkelijke kleur. Vandalismeschade, graffiti, vuurwerkschade en het aanbrengen van beschermlagen zijn ook voorbeelden van onze dagelijkse herstellingen.

Van bedrijfspanden tot woning in Nederland en Belgie. Kleinschade Centrale is inzetbaar voor het herstellen van Aluminium Deuren, Kozijnen, Relingen en alle overige gecoate materialen op locatie. Herstel is in veel gevallen goedkoper en sneller. Geen breek en sloop werk, dus geen vertraging tijdens de bouw en opleverfase. Stucwerken kunnen behouden blijven en lopen geen risico op schade. In de meeste gevallen kunnen wij aluminium kozijnen repareren, maar er zijn altijd uitzonderingen. We kunnen echter vrijwel altijd met behulp van een foto inschatten of reparatie van het kozijn mogelijk is.


Contactgegevens
Regenbeemd 29 A
4825 AS Breda
T: 06 46 90 25 67
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: -