< Terug naar alle leden

H&P Metaaltechniek Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Sinds de start van ons avontuur in 2007 zijn we uitgegroeid tot een organisatie dat innovatie en specialisme weet te koppelen aan degelijkheid en hoogwaardige kwaliteit als modulebouwer.
Onze eerste doelstelling is het bieden van echte toegevoegde waarde voor onze klanten; eenvoudige en duurzame oplossingen die de verwachtingen zullen overtreffen, zodat er door de klant volledig kan worden geconcentreerd op haar kernactiviteiten.

H&P Metaaltechniek betekent voor u: Een toeleverancier voor totaaloplossingen. Heeft u wensen op het gebied van (hoogwaardige) laswerkzaamheden, CNC frezen & draaien, engineering en/of assemblage? Dan helpen wij u graag. Wij luisteren altijd naar de behoefte van de klant en komen samen tot een eindresultaat waar we allebei trots op kunnen zijn!

H&P Metaaltechniek biedt een klantgerichte werkwijze, diepgaande kennis, grote flexibiliteit en optimale efficiency. Er is voor H&P Metaaltechniek geen uitdaging te groot. We zijn altijd bezig met innovatie, het optimaliseren van onze processen, maar ook met het verduurzamen van materialen.


Contactgegevens
Lange Vonder 8
5741 TT Beek en Donk
T: 0492 333005
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -