< Terug naar alle leden

Crossminds B.V. Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Wat wij doen
Wij zijn een no-nonsense advieskantoor dat jou helpt bij het groeien, optimaliseren en verkopen van jouw bedrijf. Wij onderscheiden ons door onze hands-on mentaliteit en voeren elke opdracht uit alsof het ons eigen bedrijf is. Daarbij kijken wij verder dan alleen de initiële vraag.

Groeien - Of het nu gaat om organische groei of groei door middel van het verwerven van een ander bedrijf, wij realiseren die groei samen met jou. En als je niet zeker weet hoe je wilt groeien, helpen wij je de groeimogelijkheden te ontdekken.

Optimaliseren - We analyseren jouw interne organisatie (mensen, processen, systemen, resultaten), identificeren gebieden die geoptimaliseerd kunnen worden en werken samen met jou aan de implementatie.

Verkopen - Twijfel je over het verkopen van je bedrijf? Wanneer is het juiste moment om te verkopen? Aan wie moet je verkopen en tegen welke prijs? Wij begeleiden je van begin tot eind en zorgen voor de maximale waarde van je bedrijf.

Met ons veelzijdige team bieden we voor elk (familie)bedrijf en elke opdracht de juiste expertise. Dit geeft jou duidelijkheid, structuur, rust, perspectief en verhoogt de waarde van je bedrijf.

Ontdek onze kernwaarden
Bij Crossminds hanteren we vier kernwaarden die de basis vormen van ons dagelijks handelen, onze besluitvorming en onze interacties met ondernemers en klanten. Ze beschrijven hoe we voor alle betrokkenen waarde toevoegen. Hieronder introduceren we de kernwaarden die elk lid van het Crossminds-team belichaamt en uitdraagt:

- Lef: Wij durven met de ondernemer keuzes te maken, zijn direct, praten niet naar de mond en zijn niet bang de handen uit de mouwen te steken.
- Betrokken: We zetten graag een stap extra en staan schouder aan schouder met de ondernemer. Niet jij, maar wij.
- Eigenwijs: Onze benadering is positief kritisch, realistisch en vasthoudend. Wij durven tegen de stroom in te zwemmen en komen met creatieve oplossingen.
- Inlevend: Wij gaan de diepte in, verplaatsen ons in de ondernemer en voelen ons oprecht betrokken met de ondernemer.

Deze waarden inspireren ons team dagelijks. Ze vormen de kern van onze samenwerking, communicatie en de manier waarop we waarde creëren.


Contactgegevens
Rithmeesterpark 24
4838 GZ Breda
T: 010-2518087
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -