< Terug naar alle leden

BrandMR Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

VOOR EEN GELIJKE STRIJD IN ZAKELIJKE CONFLICTEN

Wij zijn Brandmeester. Voor het recht is iedereen gelijk. Maar voor het systeem niet. We strijden voor een rechtssysteem dat voor iedereen toegankelijk is.

We komen op voor het recht van ondernemers. Heb je een probleem of conflict? We staan voor je klaar. We voorzien je direct van alle benodigde kennis om grip te krijgen op de situatie. We geven juridisch inzicht in de zaak, helderheid over kosten en een realistische inschatting van je kansen op een positieve uitkomst, terwijl jij je bedrijf draaiende houdt.
Wij zijn niet dat statige advocatenkantoor, wij zijn juist benaderbaar en makkelijk aan te spreken. Met ons valt te praten zoals je met je eigen buren praat. Begrijpelijke taal, geen vakjargon. Met deze informele houding verkleinen we de afstand tot elkaar, waardoor we samen beter aan je zaak kunnen werken.

Bij Brandmeester houden we van duidelijkheid. Daarom bieden we je altijd een vaste prijs. Of je een advies op maat nodig hebt, een eenvoudige vraag hebt of een abonnement wilt afsluiten, je weet bij ons altijd vooraf wat het kost. En vast is bij ons ook echt vast, je betaalt geen cent extra. We werken nu eenmaal niet zoals traditionele advocatenbureaus met een uurtje-factuurtjesysteem. Dus geen verrassingen achteraf.
Je kunt als ondernemer terecht bij Brandmeester voor al je zakelijke vragen en geschillen. Bel 088 018 85 15 of mail naar zakelijk.breda@brandmr.nl voor een afspraak. In sommige gevallen bieden we onze hulp ook online aan. Om er achter te komen of we je online kunnen helpen, doe je de online check. Wel zo makkelijk.


Contactgegevens
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
T: 088 0188 515
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -