< Terug naar alle leden

Tenfold Group (1) Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Een ambitieuze verpakkingsspecialist met tientallen jaren ervaring voor opdrachtgevers over heel de wereld. Gedreven door kennis, kunde en een ongeremde passie voor optimale efficiëntie in verpakkingen, doen wij er alles aan om de perfect fit te creëren.

Waarden
Bij Tenfold werken, denken, beslissen en helpen we op basis van een kompas dat uit zes waarden bestaat. Alles om de perfect fit te creëren.

- Hostmanship
Als gastheer voor elkaar en onze relaties, zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt. We streven altijd naar samenwerking om elkaar sterker te maken en vooruit te helpen. Daarom werken wij mensgericht en oplossingsgericht, vanuit het perspectief van onze opdrachtgevers én onze medewerkers.

- AANDACHT
We hebben aandacht voor elkaar en onze omgeving. We vinden het belangrijk de waaromvraag te stellen, te luisteren en in dialoog te gaan. Op die manier begrijpen we de behoefte beter en komen we sneller tot oplossingen.

- AMBITIE
We lopen voorop, we zijn actiegericht, leren van onze fouten en houden vast aan wat werkt. We benoemen openlijk ambitieuze doelstellingen voor groei en klantvriendelijkheid. We scheppen een dynamische omgeving met de focus op voortdurende verbetering.

- KENNIS
Wij zijn een kennisgedreven organisatie. We stimuleren het vergaren en delen van kennis met elkaar. Vanuit jarenlange ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers en branches op ieder continent, brengen we het beste uit de wereld bij elkaar om kennis te vertalen naar passende oplossingen. Voor iedere uitdaging. Voor ieder vraagstuk.

- VERTROUWEN
Door open en eerlijk te zijn, het beste voor te hebben met elkaar, scheppen we vertrouwen. Wederzijds vertrouwen is de basis voor duurzaam resultaat. Wij houden altijd de lange termijn in het oog en komen afspraken na.

- RESULTAAT
Het beste resultaat behalen we samen. Wij zoeken constant naar nieuwe, innovatieve, duurzame manieren om succesvol te zijn. Daarvoor werken we niet alleen samen, maar spreken we elkaar ook aan op de uitkomst.


Contactgegevens
Esp 125
5633 AA Eindhoven
T: 040 291 93 93
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1960
Vestigingen: -
Jaaromzet: -