< Terug naar alle leden

Arro Hekwerken & Poorten Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Ons hekwerkbedrijf is gevestigd in Waalwijk, vlak bij Den Bosch, is al ruim 28 jaar gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, onderhouden en repareren van hekken en poorten. Wij zijn uw ideale partner voor allerlei soorten hekwerken, sierhekwerken, poorten en palen. Daarnaast verzorgen wij graag beveiligingsmaatregelen voor u zoals buitenbeveiligingssystemen. Kijk rustig rond op onze website en ontdek ons uitgebreide aanbod.

HEKWERKEN EN POORTEN VOOR IEDERE TOEPASSING

Een ideaal hekwerkbedrijf is een onderneming waarbij u alles kunt regelen bij één partij. Wij zijn zo’n bedrijf en nemen graag al uw zorgen uit handen. Wij leveren zeer goede service en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Geef uw wensen aan ons door en wij leveren en plaatsen hekken en poorten geheel naar uw wens. Daarbij zijn wij zowel de particuliere als de zakelijke markt graag van dienst. Bij ons vindt u hekwerken en poorten van kwaliteit. Hierbij staan comfort, uitstraling en veiligheid centraal. Onze hekken en poorten zijn geschikt voor de volgende uiteenlopende toepassingen:

-Hekken en poorten voor particulieren: geef duidelijk uw perceelsgrenzen aan en geef uw huis meer uitstraling.
-Hekken en poorten voor bedrijven in de regio : bescherm uw bedrijf en houd ongewenste gasten buiten.
-Hekken en poorten voor verenigingen: bescherm uw clubgebouw met sporthekwerken en weer hangjongeren van uw terrein.

KIES VOOR KWALITATIEVE HEKKEN VAN EEN GESPECIALISEERD HEKWERKBEDRIJF

Naast goede service en persoonlijke aandacht streven wij naar kwaliteit. Wanneer u hekken of poorten bij ons aanschaft, heeft u uiteraard een garantieperiode. Maar wij bieden meer; zelfs na de garantieperiode zijn wij bereid om onze klanten te helpen. Wilt u een van onze hekwerken of poorten kopen? Of wilt u graag advies ontvangen van onze professionals? Twijfel dan niet om het contactformulier in te vullen of te mailen naar het beste hekwerkbedrijf in de regio!


Contactgegevens
Beethovenlaan 2
5144 GA Waalwijk
T: 073-5185259
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: -
Jaaromzet: -