< Terug naar alle leden

Goodlink Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Goodlink biedt uitgebreide adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames en schuld- en aandelenfinanciering . Tot onze cliënten behoren ondernemers, corporates en financiële investeerders in Nederland en geselecteerde andere Europese markten.

Op basis van onze diepgaande kennis van en ons brede netwerk van contacten in onze focussectoren, financiële expertise en uitgebreide transactie-ervaring kunnen wij objectief advies en succesvolle, waardeverhogende resultaten voor onze klanten leveren.

Ons doel is om optimale adviesoplossingen te bieden die resulteren in waardecreatie op lange termijn voor onze klanten. We doen dit door een uitgebreid scala aan bedrijfsfinancieringsadviesdiensten aan te bieden , van de identificatie en beoordeling van belangrijke strategische onderwerpen, de ontwikkeling van waardecreërende fusies en overnames en groeistrategieën, de uitvoering van fusies en overnames tot het structureren en bijeenbrengen van de benodigde financiering.

Onze klanten profiteren van onze waardevolle ervaring in een breed scala aan disciplines, waaronder strategische analyse, fusies en overnames, waardering, financiering, herkapitalisatie en kapitaalverhoging.


Contactgegevens
Heunpark 4612
5261 WE Vught
T: 085-0601977
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -