< Terug naar alle leden

Kanjer Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Kanjer.nl is ontstaan dankzij een roep om hulp vanuit vele ex-kankerpatiënten. Er is namelijk nog veel te weinig aandacht voor de nazorg, waardoor veel mensen in wat wij “het zwarte gat na kanker” noemen terecht kunnen komen. Dat zwarte gat is verlammend en het is lastig dan om eruit te komen.

Oprichtster en ervaringsdeskundige Corina Roelands kwam tot het idee van Kanjer.nl nadat ook bij haar, als in haar directe omgeving alle hulp en ondersteuning na de kankerbehandelingen wegvielen.Tevens na haar ervaring als nazorgcoach en was en is Corina betrokken bij het onderzoek “Back on Track” en bijbehorende campagne “Het zwarte gat na kanker“.

Plotseling moet je alles weer alleen doen. Mensen in je omgeving denken dat je weer beter bent. Maar ben je dat wel? Kanjer.nl is er voor al die mensen die dachten het leven weer op te gaan pakken, maar erachter kwamen dat je dat niet zomaar ‘even’ doet.

Kanjer.nl en het Kanjer magazine geeft ex-patiënten een helpende hand om de draad van het leven weer op te pakken na een intensieve (behandel-)periode. Fysiek, mentaal, maatschappelijk en in werk en arbeid op een positieve en inspirerende manier.
Veel feelgood en lifestyle, maar ook veel informatieve artikelen waar de lezer echt iets aan heeft en mee aan de slag kan. We vormen houvast in een wereld waar alles vloeibaar lijkt te zijn. Je staat er niet alleen voor, en dat is belangrijk om te onthouden.


Contactgegevens
Bredaseweg 7
4881 DC Zundert
T: 06-46421737
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -