< Terug naar alle leden

Janson Bridging B.V. Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Janson Bridging is marktleider in Europa voor de verhuur van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s en wereldwijd het grootste verhuurbedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hank in Nederland en daarnaast heeft Janson Bridging vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Noorwegen en een wereldwijd distributienetwerk.

- Het Janson Bridging concept
Jansons concept is gestoeld op de modulariteit van onze producten: al onze producten zijn gebaseerd op standaardmaatvoeringen van de elementen. Zo zijn onze verschillende producten eenvoudig in lengte en breedte aan te passen. Op deze manier leveren we snel, efficiënt en kosteneffectief speciale oplossingen met onze standaardproducten. Onze producten zijn daarmee ook continu herbruikbaar. Zo gaan we milieuvervuiling tegen. Door onze voorraden op strategische locaties kunnen we snel leveren en de uitdagingen van onze opdrachtgevers adequaat oplossen.

- Janson Bridging wereldwijd
Janson Bridging is actief in zowel de civiele markt als de militaire markt. Deze laatste markt bedienen we met onze standaard producten via onze business unit Security and Disaster Relief (SDR). Daarnaast leveren wij ook wereldwijd permanente bruggen op moeilijk bereikbare plaatsen in bijvoorbeeld Sri Lanka, Ghana of Thailand. Dit realiseren via onze speciale business unit Janson Bridging International.


Contactgegevens
Keizersveer 9
4273 LD Hank
T: 0162-480380
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: -
Jaaromzet: -