< Terug naar alle leden

IP Flexgroep B.V. Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

IP Flexgroep is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbedrijven. We werken in branches waar we zelf warm voor lopen: techniek en bouw. Deze focus is een bewuste keuze. Want wij geloven dat we zo echt meerwaarde kunnen bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers.
Onze groep bestaat uit de volgende bedrijven:
- IP Afbouw
Gespecialiseerd in afbouw, zowel in woning- als utiliteitsbouw. Voor vakmensen als metal stud monteurs, smeerders/afwerkers en uitvoerders.
- IP Schilders
Gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud, zowel in woning- als utiliteitsbouw. Voor vakmensen als schilders, glaszetters en behangers.
- IP Bouw
Gespecialiseerd in de bouw. Voor vakmensen als ((beton)timmerlieden, montage medewerkers, prefab medewerkers, slopers, elektromonteurs en unit bouwers
- IP Techniek
Gespecialiseerd in techniek, zowel in de maakindustrie (metaal, machine en apparatenbouw) als high tech. Voor vakmensen als CNC-verspaners, metaalbewerkers, monteurs (cleanroom en assemblage), (bankwerker)lassers (mig, mag en tig) en plaatwerkers.

Wij zijn aangesloten bij NBBU, de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en we zijn SNA, VCU en SNF gecertificeerd.


Contactgegevens
Tongelresestraat 254 5613 DV
Eindhoven
T: 040-8200305
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -