< Terug naar alle leden

PropertyView Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

PropertyView B.V. is een professionele, landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in het management van met name kantoren, bedrijfsruimtes, winkels / winkelcentra, horecagelegenheden en maatschappelijk vastgoed in Nederland. Wij werken als team met gedreven, enthousiaste en ervaren professionals. Kwaliteit, optimale service, heldere communicatie en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en uw gebruikers. Wij excelleren op het technisch- en administratief vastgoedmanagement.

ONZE MISSIE
Onze missie is het creëren van toegevoegde waarde en het ontzorgen van onze opdrachtgevers met hun vastgoedportefeuille. Dienstverlening in optima forma. PropertyView staat voor een transparante en nuchtere manier van werken met ondernemingszin en oog voor toekomstige ontwikkelingen waarbij efficiency en duurzaamheid een essentiële rol spelen.

De toegenomen complexiteit in de vastgoedbranche vereist naast voldoende kennis en inzicht een nieuwe benadering. Nieuwe samenwerkingsvormen, waarbij expertises worden gedeeld, in combinatie met geoptimaliseerde werkprocessen stellen ons in staat te komen tot een hoger kennisniveau. Wat ons betreft is dit een absolute noodzaak om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en voorop te lopen in de branche! PropertyView, een duurzame visie op (uw) vastgoed!


Contactgegevens
Westeind 4
5245 NL Rosmalen
T: 073 – 523 12 82
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -