< Terug naar alle leden

OAKWISE Branche: Lifestyle en retail, Audio- en video

Bedrijfsomschrijving

Bij Oakwise zijn we meer dan een videoproductiebedrijf. We zijn een team van creatieve denkers, strategen en verhalenvertellers die geloven in de kracht van beeld en geluid. Onze missie is simpel: Top notch video content leveren waarbij professionele klant begeleiding centraal staat.

OAKWISE denkt mee over hoe een video shoot nog meer waarde kan creëren. Wij kijken naar de achterliggende doelen en bedenken hoe we die het beste kunnen vertalen naar goede video content. Van wervingscampagne tot promotie van een nieuw product, of van interne communicatie tot aftermovie. Alles passend bij het doel van de organisatie. Hiervoor hebben wij een gestroomlijnd proces klaar staan waarbij zorgen voor: conceptontwikkeling, campagnes, voice-overs, shotlists, video opnames en videobewerking.

Bij Oakwise is voorbereiding de sleutel tot succes. Onze werkwijze is samen te vatten in 3 fases: pre-productie, productie en post-productie. We leggen even kort uit wat je kunt verwachten tijdens deze fases.

Binnen de pre-productiefase leggen we het fundament voor een videoproductie. Dit begint met een meeting waarin we ingaan op de visie, doelen en de boodschap die jij wilt overbrengen. Dit vertalen wij naar een conceptvoorstel uitgewerkte beelden, tekst en planning. Deze fase legt de basis voor een vlotte en effectieve productieperiode.

Tijdens de productiefase gaan we aan de slag met het opgestelde productieplan. Onze producer zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en de cameraman en regisseur dat elk gewenst detail wordt vastgelegd.

Na de opnames gaat het werk verder in de post-productiefase. Hier komen alle elementen samen tot een geheel dat het verhaal vertelt. Beelden worden gemonteerd, effecten toegevoegd en geluiden verfijnd. Ons postproductieteam legt de laatste hand aan elk detail, resulterend in een pakkende video.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 085 060 4442
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -