< Terug naar alle leden

Trixxo Eindhoven Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Never just a job
Heb je de juiste baan, dan zit je lekker in je vel. De juiste baan geeft je energie en de middelen om een fijn leven te leiden. Een baan is nooit zomaar een baan. Werk heeft impact op alles in je leven. En met de juiste mensen op de juiste plek in jouw organisatie, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze Intercedenten beseffen zich dit als geen ander. Zij maken graag het verschil, lezen mensen en zien kansen waar anderen die niet zien. Zij vinden niets leuker dan de juiste match te maken en om mensen te ontzorgen. Onze Intercedenten gaan voor jou tot het uiterste.

Persoonlijke aanpak
We denken niet in hokjes en al helemaal niet in standaard. De wereld van werk is altijd in beweging. Wensen en behoeften veranderen en hier doen we zelf ook aan mee. Niets motiveert ons meer dan iedere keer opnieuw flexibel kunnen anticiperen op jouw wensen. Dat kan voor ons niet zonder een individuele aanpak. We maken dan ook graag persoonlijk kennis met jou.

Werk voor iedereen
Bij ons is iedereen welkom. Of je nou net uit de schoolbanken komt of al heel wat ervaring hebt, wil werken met een vast contract, juist flexibel wil blijven of wil zzp’en. We doen er alles aan om voor jou de juiste baan te vinden.

Blijven ontwikkelen
De arbeidsmarkt verandert en wij veranderen mee. We doorbreken gewoontes en zorgen voor doorontwikkelingen. Onze missie? Mensen verder helpen, véél verder. Niks is belangrijker dan dat. Bij TRIXXO maken we stappen en gaan we uitdagingen aan. Samen met al onze medewerkers blijven we groeien en grijpen we kansen. Groei vergt flexibiliteit en dat is bij TRIXXO vanzelfsprekend.


Contactgegevens
Dommelstraat 5 C
6031JK Eindhoven
T: 040-3034670
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 15
Jaaromzet: > €5.000.000