< Terug naar alle leden

Brouwers industrial services Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

- Wie zijn wij?
Brouwers Industrial Services is door John Brouwers opgericht vanuit een behoefte om zijn opgebouwde kennis en expertise te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Na bij verschillende technische bedrijven te hebben gewerkt, neemt hij zijn jarenlange ervaring op zowel de werkvloer als in het management met zich mee. Met een passie voor het vak en een hecht team van ervaren professionals staan wij klaar om vrijwel elke uitdaging op het gebied van service, modificaties en onderhoud aan te gaan.

- Onze belofte
Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, snelle reactietijden en kwaliteit. We begrijpen dat machines in de productie-industrie cruciaal zijn, maar dat controles, onderhoud en storingen onvermijdelijk zijn. Het in dienst nemen van een fulltime technisch team is daarentegen vaak kostbaar en onnodig. Brouwers Industrial Services overbrugt dit gat door op call-out of contractbasis ondersteuning en MRO te bieden, zowel binnen als buiten kantooruren.

- De ANWB van de industrie
We noemen onszelf graag ‘de ANWB van de industrie’ vanwege onze brede kennis van diverse machines, systemen en technieken. Onze collega’s zijn technisch onderlegde vakmensen die elke vraagstelling met beide handen aanpakken. Of u nu een leverancier (OEM-er) of een eindgebruiker bent, wij staan klaar om u te ondersteunen.


Contactgegevens
Karperweg 26 B
Raamsdonkveer
T: 06-51811646
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -