< Terug naar alle leden

Dumapro Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Dumapro is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen (engineering), tekenen (CAD) en produceren (o.a. frezen en draaien) van uiteenlopende onderdelen voor de machine- en scheepsbouw. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, bieden we graag extra service door mee te denken in de mogelijkheden en grenzen van de productie van producten. Bovendien zorgt de kleinschaligheid van Dumapro voor korte lijntjes, snelle service en dus erg korte levertijden.

Dumapro is in de wereld van de machinebouw een beetje als David tussen de Goliaths. We zijn een klein bedrijf, maar hebben wel de juiste aanpak, middelen en contacten, waardoor we groots zijn in onze dienstverlening. De lijntjes zijn kort, waardoor ook de levertijden gering blijven en we vragen snel kunnen beantwoorden. Bovendien zitten we al meer dan tien jaar in het vak, waardoor we jou met onze expertise en de juiste contacten in de branche met iedere vraag weten te helpen.

De drijvende kracht achter Dumapro is Rob van Kuik. Rob interesseert zich al sinds zijn 15e voor de ontwikkeling en productie van (onderdelen van) machines. Vanaf het moment dat hij mocht werken, is hij in de verspanende sector gaan werken waar hij van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Inmiddels zijn we meer dan tien jaar verder en is zijn passie nog net zo groot, maar is zijn ervaring en expertise op het gebied van (CAD)tekenen, draaien, frezen en plaatwerk vele malen groter.

Dankzij de jarenlange ervaring in de verspanende sector heeft Dumapro een groot netwerk van partners op weten te bouwen binnen de machinebouw. Dus ondanks het feit dat Dumapro klein is qua omvang, bieden we het toch een compleet pakket aan. Vanaf het meedenken in de ontwikkeling en het tekenen van een product, tot aan de complete productie ervan. Mochten we een deel van het proces niet zelf kunnen, geen probleem, dan schakelen we een expert in binnen ons netwerk die dat wel kan.


Contactgegevens
Heistraat 183 5161 GE
Sprang-Capelle
T: 06 30451086
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -