< Terug naar alle leden

Tarkett Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

Tarkett is opgericht in 1886 en staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie. De onderneming levert geïntegreerde vloeroplossingen en ondergronden voor sportactiviteiten aan architecten, faciliteitprofessionals, aannemers, distributeurs, installateurs en eindgebruikers.

Tarkett werkt samen met veel van ’s werelds meest vooraanstaande architecten en bouwkundigen om echte service te kunnen bieden. Dit leidt ertoe dat de geïntegreerde vloeroplossingen en sportondergronden van Tarkett deel uitmaken van talloze prestigieuze architectonische projecten.

Geïntegreerde vloeroplossingen voor de ultieme vloerervaring
Tarkett biedt geïntegreerde vloeroplossingen die aansluiten op specifieke behoeften van de klant. Elke vloeroplossing is uniek en draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van leven voor hen die erop wonen, werken of recreëren.

Deze vloeren leveren betere prestaties en rendementen over de hele levensduur. De eindgebruiker profiteert intussen van het comfort, het welzijn, de veiligheid, het vertrouwen en de inspiratie die de vloeren van Tarkett bieden.

Een breed assortiment van, onder meer, vinyl, linoleum, laminaat, hout, sportondergronden en accessoires stelt Tarkett overal ter wereld in staat om een markante vloerervaring te realiseren.

Alle vloeroplossingen van Tarkett bieden tastbare functionele, zintuiglijke en ecologische voordelen voor elk project, of het nu gaat om overheids- of commerciële projecten, woningen, sportvoorzieningen, nieuwbouw of renovatie.


Functioneel
Tarkett creëert duurzame, gemakkelijk te leggen vloeroplossingen met uitstekende reinigings- en onderhoudskenmerken dankzij unieke oppervlaktebehandelingen.

Deze hoogwaardige vloeren bieden de beste productiviteit tegen de laagst mogelijke levensduurkosten op de markt, en leveren uitstekende rendementen voor onze klanten.


Zintuiglijk
De vloeroplossingen van Tarkett strelen alle zintuigen en creëren een omgeving waar de kwaliteit van leven voorop staat. Het gevarieerde assortiment van dessins en ontwerpen, kleuren en patronen biedt voor elke toepassing de perfecte keuze, en de uitstekende akoestische eigenschappen en de voelbare zachtheid onder de voeten geven een gevoel van comfort en welzijn.

Ecologisch
Tarkett is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het aandeel van gerecycled materiaal in zijn vloeroplossingen te vergroten en heeft altijd nieuwe manieren geïntroduceerd om verspilling van grondstoffen te voorkomen.

De slipbestendige en elektrostatische producten van Tarkett vergroten de veiligheid van gebouwen en de lage uitstoot van vluchtige organische stoffen dragen bij aan een betere binnenluchtkwaliteit.

Tarkett ontwerpt zijn producten tevens op een zo laag mogelijk verbruik van water, reinigingsmiddelen en energie voor reinigingsdoeleinden, wat leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk.


Contactgegevens
Taxandriaweg 15
5142 PA Waalwijk
T: 0416-684100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: > 80 jaar ervaring
Vestigingen: > 100 landen actief
Jaaromzet: -