< Terug naar alle leden

Vocarius Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Vocarius Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht, procesrecht, verbintenissenrecht en commerciële contracten. Bijzonder aandachtsgebied is food & health. Vanwege het feit dat de advocaten van Vocarius Advocaten zich focussen op een specifiek aantal rechtsgebieden, hebben zij zeer goede kennis van zaken.

De werkzaamheden bestaan uit het verstrekken van advies, opstellen van diverse documenten (overeenkomsten, algemene voorwaarden, etc) en het bijstaan van klanten in gerechtelijke procedures.

Voor alle rechtsgebieden geldt dat Vocarius meedenkt met de klant. Daarbij is het uitgangspunt dat geschillen zoveel als mogelijk worden voorkomen. Dat kan door zaken direct goed te regelen, bijvoorbeeld door het laten opstellen van juridisch correcte overeenkomsten of het ervoor zorgen dat uw algemene voorwaarden er niet alleen goed uitzien, maar ook op juiste wijze van toepassing zijn verklaard.

Helaas zijn geschillen niet altijd te voorkomen. Maar ook dan is de gang naar de rechter normaal gesproken zeer zeker niet de eerste stap! Vaak blijkt het toch mogelijk onder begeleiding van Vocarius Advocaten het conflict onderling op te lossen. Leidt dit niet tot een bevredigend resultaat, dan kan een gerechtelijke procedure worden gestart. In bepaalde zaken kan een kort geding nodig zijn of moet beslag gelegd worden om uw vordering veilig te stellen. Ook daarin staat Vocarius Advocaten u graag bij.


Contactgegevens
Moergestelseweg 30b
5062 JW Oisterwijk
T: 013-5234786
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -