< Terug naar alle leden

Considium Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Considium is een resultaatgericht landelijk opererend adviesbureau met vestigingen in Almelo en Tilburg. Onze verregaande, kennis van subsidies en het sociale zekerheidsstelsel stelt ons in staat om opdrachtgevers financiële dekking vanuit subsidiemiddelen te garanderen en ervoor te zorgen dat werkgevers de kortingen en premies krijgen waar zij – indien relevant met terugwerkende kracht – recht op hebben.

- Effectief: We weten wat nodig is om een succesvolle aanvraag op te stellen en in te dienen. Daarbij nemen wij het werk bij u uit handen. We zorgen voor de snelste weg die leidt tot het beste resultaat voor u. Onze werkwijze is ontstaan uit ruim 20 jaar ervaring en een ongeëvenaard record aan succesvolle subsidieaanvragen.

- Persoonlijk: Wij zijn resultaatgericht, ondernemend, deadline gericht en vooral ‘to the point’. Onze organisatie onderscheidt zich door doortastendheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid.

- Doeltreffend: Onze kracht ligt in het verzorgen van de volledige subsidieaanvraag met een hoge slagingskans. We weten met onze 20 jaar aan ervaring hoe we het beoogde resultaat kunnen realiseren. Wij gebruiken subsidie niet als doel, maar als middel om tot het beste resultaat te komen.

- Betrouwbaar: Grote merken maken gebruik van onze diensten omdat zij wel subsidie willen, maar niet ten lasten van administratieve rompslomp. Door vele jaren ervaring in het aanvragen van verschillende soorten subsidies en het ondersteunen van bedrijven en organisaties gedurende het gehele subsidieproces. Het verouwelijk omgaan met informatie is geborgd draagt bij dat een subsidie project succesvol wordt afgerond.


Contactgegevens
Nieuwlandstraat 48
5038 SP Tilburg
T: 085-0660293
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -