< Terug naar alle leden

Hydro Vasli Tilburg Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Hydro-Vasli BV is een gedreven en klantgerichte organisatie, ruim 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van allround hydrauliek oplossingen.

Uw machines, gereedschappen of (interne) transportmiddelen zijn voor goed functioneren sterk afhankelijk van hydraulische componenten en -systemen. Met een team van 12 professionele medewerkers zijn wij dagelijks in de weer om bij onze klanten de bedrijfszekerheid hiervan te garanderen. Daarnaast maken wij gebruik van de technische diensten van 5 "vaste" ZZP'ers en werken wij intensief samen met een aantal specialistische partners.

Op deze manier bieden wij u een ONE STOP SHOPPING formule en leveren we turn key oplossingen.

Onze kracht zit in de combinatie van een uitgebreid magazijn met balieverkoop en zeer snelle reparatieservice in onze eigen werkplaats. Voor service op locatie beschikken wij over uitgebreide technische voorzieningen aan boord van onze service-wagens. Zo bieden wij snel een flexibele oplossing voor iedere klantvraag.

Voor een korte beschrijving van onze producten en diensten kunt u op deze website terecht. Voor uw specifieke vraag hopen wij u aan één van onze balies te mogen begroeten. Ook kunt u natuurlijk even bellen of een e-mail sturen. Wij zijn u graag van dienst!


Contactgegevens
Pegasusweg 6
5015 BZ Tilburg
T: 013-5365806
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000