< Terug naar alle leden

Alquilar Techniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Alquilar Techniek is een technisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van aardingssystemen, externe bliksembeveiliging (NEN-EN-IEC 62305-3), interne bliksembeveiliging (NEN-EN-IEC 62305-4), overspanningsbeveiliging en inspecties op de vakgebieden van elektrotechnische en bliksembeveiligingsinstallaties.
Wij bieden onze diensten aan als onderaannemer van elektrotechnische installatiebedrijven, aannemersbedrijven en technisch adviesbureaus alsmede eindgebruikers op de boven genoemde vakgebieden.

AlQuilar Techniek is een klein bedrijf dat zich hard maakt voor haar klanten, erg flexibel is en snel kan inspelen op de wensen van de klant.

Onze diensten:
AARDING / BLIKSEMBEVEILIGING
Het is van belang dat gebouwen goed beschermd zijn tegen blikseminslagen en problemen met de aarding. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van loodsaneringsprojecten, energiekasten en nog veel meer. Ook leasen van bliksembeveiliging tegen gunstige tarieven is mogelijk.

INSPECTIE / ONDERHOUD
Met een inspectie van het gespecialiseerde AlQuilar Techniek komen eventuele mankementen aan het licht. Met diverse metingen wordt er gekeken of de verschillende weerstanden in de installatie voldoen aan de eisen in de norm. Vervolgens leggen wij onze bevindingen vast in een inspectierapport.

MONTAGE / INSTALLATIE
AlQuilar Techniek is uw partner op het gebied van montagetrajecten. Omdat AlQuilar Techniek uit een aantal ervaren montageteams bestaat, kunt u er zeker van zijn dat het traject erg zorgvuldig wordt gerealiseerd. We beheersen, monteren en leveren een goed stuk vakwerk.

Wij leveren kwaliteit en service op maat, en gaan naar u toe met een glimlach

AlQuilar Techniek beschikt over gekeurd gereedschap, klimbeveiliging en ladders. De weerstandmeters waar mee gewerkt wordt, zijn allen gekalibreerd en de auto is voorzien van goedgekeurde brandblusser en EHBO doos. De PBM’s die nodig zijn op het werk zijn standaard in de auto aanwezig. De compressors zijn bij een erkend bedrijf in onderhoud en wordt jaarlijks gekeurd.

AlQuilar Techniek werkt voor de grotere werken samen met goed geselecteerde mensen en bedrijven. Onze medewerkers rijden in representatieve auto’s. Als u het op prijs stelt dat AlQuilar Techniek met reclame van uw firma gaat rijden als AlQuilar Techniek een klus voor u uitvoert, dan kunnen er magneetplaten aangeleverd worden, en zullen deze gevoerd worden.

Het magazijn is gevestigd in Tilburg, maar de voorraad is beperkt. Om snel de materialen te kunnen verkrijgen zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. De vuistregel is: vandaag bestellen, morgen in huis, of het wordt nog dezelfde dag bij de leverancier opgehaald. Dit geldt voor alle voorkomende materialen die door AlQuilar Techniek standaard gebruikt worden.


Contactgegevens
Pallasstraat 50
5048 CJ Tilburg
T: 06-22609301
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000