< Terug naar alle leden

Rasch Bedrijfskleding Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

RASCH BEDRIJFSKLEDING: WERKKLEDING VOOR ELKE BRANCHE!
40 jaar geleden is Rasch begonnen met het produceren van werkhandschoenen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé allround specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en relatiegeschenken. Rasch staat erom bekend een erg breed en diep assortiment te hebben. Uitstekende service, deskundig advies en persoonlijke betrokkenheid maken de dienstverlening compleet. Bestelt u vandaag uw producten? Dan kunt u deze dezelfde week nog in huis verwachten!

KMS SYSTEEM
Uw bedrijfskleding online bestellen? Dat kan! Wij maken gebruik van een kleding management systeem (KMS). Dit is een handige tool waarop uw werknemers zelf hun kleding kunnen bestellen. In overleg met Rasch wordt een assortiment samengesteld. Uw medewerkers maken hieruit een selectie en betalen met uitgedeelde punten. Deze online bestelwijze voorkomt fouten en zorgt voor een snelle levering.

Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 2000 tevreden klanten.

Rasch is een ambitieus bedrijf met een jong en vooruitstrevend team. Er wordt dan ook doorlopend gewerkt aan verbreding van het assortiment en het inventariseren van de klantbehoefte. Dat het de klant aan niets ontbreekt, blijkt wel uit het feit dat een flink aantal klanten al meer dan 40 jaar tevreden is!

TSHIRTS, POLO’S EN SWEATERS
Wilt u T-shirts, polo’s en/of sweaters laten bedrukken of borduren met uw logo of eigen tekst? Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan met zowel lange- en korte mouwen en voor zowel dames als heren.

WERKBROEKEN
Bij Rasch B.V. vindt u een ruim assortiment werkbroeken. Hierdoor zit er gegarandeerd een werkbroek tussen die bij uw werkzaamheden past. Denk bijvoorbeeld aan een broek met zakken voor kniebeschermers.

WERKJASSEN
Het visitekaartje van je onderneming zijn de werkjassen van de medewerkers. Wij beschikken over soft shell jassen, bodywarmers en winterjassen. Deze kunnen wij leveren in de huisstijl van uw onderneming.

COMMERCIELE KLEDING
Elk bedrijf streeft ernaar dat al het personeel eenheid uitstraalt. Dat zorgt niet enkel voor een samenhorigheidsgevoel, het geeft ook een goede indruk aan de klanten.

WINTER – REGENKLEDING
Speciaal voor de najaar- en wintermaanden hebben wij een assortiment winter- en regenkleding. Door onze grote collectie biedt u uw medewerkers de beste bescherming tegen weer en wind.

REFLECTIEKLEDING
Reflectiekleding is werkelijk onmisbaar als uw medewerkers veel buiten zijn. Met deze kleding garandeert u dat uw medewerkers goed zichtbaar en dus veilig aan het werk kunnen.

BRANDVEILIGE KLEDING
Brandveilige en Multinorm kleding zijn absoluut onmisbaar in veel beroepen om veilig te kunnen werken. Wij hebben een zeer ruim assortiment brandvertragende werkkleding.

HORECAKLEDING
Wilt u horecakleding laten bedrukken of borduren? Dan helpen wij u graag! Denk hierbji aan koksbuizen, koksbroeken, bediening, blouses en haltersloven. Dit kunnen wij allemaal voorzien van uw bedrijfslogo.

ACCESSOIRES
Accessoires maken niet alleen je werkoutfit compleet, maar zijn ook nog eens super functioneel. Swingpockets zorgen bijvoorbeeld voor net wat meer opbergruimte voor al het gereedschap.

WERKSCHOENEN
Om zo veilig mogelijk te werken zijn werkschoenen onmisbaar voor elke vakman. Ze worden over het algemeen gebruikt in bedrijfstakken waar het werk risico’s voor de voeten met zich meebrengt.

KOM LANGS!
Breng gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Waalwijk. Zo kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Contactgegevens
Industrieweg 53 A
5145 PD Waalwijk
T: 0416-376222
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1947
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -