< Terug naar alle leden

Vrijthof 16 Koffie & Broodjes Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

Bij Vrijthof 16 koffie en broodjes in Hilvarenbeek bent u van harte welkom voor een kopje koffie en kunt u een keuze maken uit een aantrekkelijke, uitgebreide ontbijt- en lunchkaart .

De ovenverse, luxe broodjes zijn in de wijde omgeving bekend: van broodjes Wallhoeve tot Boerensmoske en van Martino tot broodje Carpaccio.

Buiten staat bij mooi weer een terras waar u kunt genieten van de levendige ambiance op De Vrijthof.

Kortom, Vrijthof 16, de ideale plek om gezellig bij te kletsen met je vrienden, informeel te lunchen met zakenrelaties/collega's of rustig een krantje te lezen.

In 2003 zijn we onze broodjeszaak in het toenmalige Pandje aan de Paardenstraat gestart. Na 3 succesvolle jaren groeiden we uit ons jasje en werd het tijd voor een nieuw onderkomen: Vrijthof16, gelegen aan de prachtige, groene Vrijthof in Hilvarenbeek. Ook hier moesten we vaak gasten teleurstellen: ‘Sorry, we zitten vol’. In samenwerking met Beers & Brickworks is het oude historische gedeelte in 2016 uitgebreid met een prachtig tuinhuis. Reeds vanaf het begin is Vrijthof 16 een trendsetter als lunchroom, delivery service en als take away. Om aan de groeiende vraag van bedrijven in de regio te kunnen voldoen, beschikken we ook over een bezorglocatie in Tilburg.
Vrijthof16 is ‘the place to be’ waar je als gast verrast wordt door de verschillende sferen die tegelijkertijd vertrouwd voelen. Mede door het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio, zorgen we voor een optimale Brabantse beleving. Spreek er met je vrienden af of maak er nieuwe. Begin de dag met een heerlijk ontbijt, cappuccino en de wereldse Crusio thee. Lunch en geniet van de versbereide broodjes, frisse maaltijdsalades en seizoensgebonden soepen of geef jezelf een vitamine boost met onze smoothies en sluit de dag af met een perfect getapt biertje, fris wijntje of een hippe cocktail vergezeld met een borrelplank.

Word Vriend van Vrijthof16 door ons te gaan volgen op Instagram en Facebook Als vriend word je op de hoogte gehouden van alle bijzondere activiteiten rondom Vrijthof16 en zullen er exclusief onder de Vrienden van Vrijthof16 regelmatig prachtige prijzen verloot worden.


Contactgegevens
Kraaivenstraat 38 14
5048 AB Tilburg
T: 013-5052285
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000