< Terug naar alle leden

Sagro Aannemingsmaatschappij Zeeland Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 200 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in de producten en diensten die Sagro levert, maar ook kwaliteit in de wijze waarin wij opereren; veilig en doordacht. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Heerenhoek, nabij het havengebied Vlissingen-Oost, in de provincie Zeeland.

Wij kunnen samen met onze dochterondernemingen zowel specialistische werkzaamheden uitvoeren, als ook voor elk project een totaaloplossing bieden. Jarenlange ervaring maakt ons de juiste partij voor zowel complexe als relatief gemakkelijke projecten.

Wij hebben de beschikking over een breed, modern en bijzonder geavanceerd wagen- en materieelpark. Voor ieder project of handeling is er een passende machine of hulpstuk inzetbaar.

Sagro is een aannemer die duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken en ondernemen in praktijk brengt. Dit doen wij niet alleen door scheiding en hergebruik van vrijgekomen materialen, maar ook door de CO2-uitstoot tijdens de werkzaamheden te minimaliseren.


Contactgegevens
Heinkenszandseweg 22
4453 VG 's-Heerenhoek
T: 0113-351710
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1964
Vestigingen: -
Jaaromzet: -