< Terug naar alle leden

Wilkin Sports Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Wilkin Sports vindt zijn oorsprong in 1981. Begonnen als eenmanszaak voor tennisliefhebbers. Naast het geven van tennislessen en het bespannen van rackets, werden met tennis verwante artikelen verkocht.

In 1988 opent Wilkin Sports in Goirle een gelijknamige winkel aan de dorpstraat. Naast een uitgebreid tennisassortiment werden er ook hockey- en voetbalartikelen verkocht. In 1993 opent Wilkin Sports een filiaal in Berkel-Enschot. Door uitbreiding van het assortiment met o.a. verenigingsartikelen en kleding met opdruk start Wilkin Sports in 1997 met een drukkerij. Wilkin Sports & Design is geboren. Kledingopdrukken en diverse beletteringsfunties (auto's, reclameborden, gevels, etc.) vormen een nieuwe activiteit.

Uiteindelijk worden de filialen samengevoegd en gehuisvest in Tilburg, aan de Prinsenhoeven. Sindsdien is Wilkin Sports & Design een onderneming met een zeer ruime opzet en een groot assortiment op nagenoeg alle sportgebieden.

Na 9 jaar is Wilkin Sports & Design het pand aan de Prinsenhoeven wederom ontgroeit en verhuist naar Stappegoor, waar het bedrijf is ondergebracht in het pand van Euroscoop. De winkel, die in alle opzichten uniek is, ademt een sfeer uit waarbij beleving en emotie centraal staan. De gehele winkel is ontworpen voor uw winkelgemak. Naast een groot assortiment sportartikelen bieden wij een goede service en deskundig advies.


Contactgegevens
Bosscheweg 9
5015 AA Tilburg
T: 013-5400274
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -