< Terug naar alle leden

Clicking Images Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan weet je dat zichtbaarheid
belangrijk is. Je maakt jezelf zichtbaar door een professionele foto van jezelf te plaatsen op je website, linkedin-profiel, of andere sociale media. Een goede foto waarop mensen zien waar je voor staat en wat je doet.

Ik kan je hierbij helpen.

Ik ben de gelukkige fotograaf die beschikt over een eigen fotostudio Clicking Images, maar ik werk uiteraard ook op locatie. Je kunt dus voor beide of een combinatie ervan bij mij terecht. Handig als je bijvoorbeeld verschillende foto's voor je website wilt laten maken.

Goede foto's zijn niet alleen goed als 'iemand er mooi op staat' of als de belichting goed is, maar het is een combinatie van beide. Een profielfoto voor een website of sociale media is een heel andere foto van een karakteristieke portretfoto voor een publicatie. Het licht is anders, de techniek is anders evenals de uitdrukking op het gezicht.

Elke foto wordt afhankelijk van het doel waarvoor de foto gebruikt zal worden, het karakter en de wens van de klant gemaakt. Door veel aandacht en de tijd te nemen die nodig is, kun je je bij mij op je gemak voelen, waardoor je ontspannen op de foto komt.
Ik vind mensen boeiend, ik zie een uitstraling, een houding en werk graag samen aan het resultaat. Een foto waar je puur én mooi op staat.

Ik verzorg:
* Portretfoto's voor websites of voor een publicatie (bijvoorbeeld brochure, vakblad, boek, advertentie).
* Profielfoto's voor je profiel op RegioBusiness, LinkedIn of ander social media.
* Foto's met een beeldverhaal. Een foto waarop je klant in één oogopslag ziet wie je bent, wat je doet en wat de sfeer is.
(bijvoorbeeld website, omslagfoto fb-pagina
* Workshops fotografie op maat, voor als je wilt weten hoe je zelf je fotomateriaal wilt maken voor je website of webshop.

Tot ziens!
Inge van Olst


Contactgegevens
Beethovenlaan 5
5242 HL Rosmalen
T: 06-12384913
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -