< Terug naar alle leden

FSS Security Branche: Bedrijfshuisvesting, Beveiliging

Bedrijfsomschrijving

FSS Security, voorheen bekend als Frank’s Security Services b.v., is gevestigd in Den Bosch en heeft ruim 20 jaar ervaring in beveiliging. Wij hebben alles in huis om u adequaat en betrouwbaar van beveiligingsadvies en service te voorzien. Zoekt u een ervaren en betrouwbaar beveiligingsbedrijf in de regio Den Bosch, zoek dan niet verder.

Beveiliging en beveiligingsadvies in Den Bosch en omgeving:
Beveiligingsbedrijf FSS Security uit Den Bosch is niet alleen lokaal maar zeer zeker ook regionaal betrokken. Wij staan voor een snelle reactie bij calamiteiten en onregelmatigheden en aansluitend daarop garanderen wij een adequate afhandeling door professionele beveiligers.

Beveiligen is niet alleen het rijden van een rondje:
Niet alleen beveiliging maar ook een weldoordacht beveiligingsadvies en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Evenals betrouwbaarheid en flexibiliteit. Overdag, in de avond of in de nachtelijke uren, wij staan altijd paraat en zijn alert. Iets wat u van een goed beveiligingsbedrijf mag verwachten.

Een beschermd gevoel in vertrouwde handen:
Wij geven beveiligingsadvies op maat en kunnen naast onze eigen medewerkers steunen op een uitgebreid netwerk van veiligheidspartners.
Zo kunnen wij voor uw project klein of groot de juiste veiligheidsmaatregelen treffen die nodig zijn. FSS Security is het beveiligingsbedrijf in Den Bosch dat staat voor kwaliteit, veiligheid en service die net een stapje verder gaat om u een beschermd gevoel te geven.


Contactgegevens
Tuinstraat 8 a
5241 AA Rosmalen
T: 073-6440273
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000