< Terug naar alle leden

MKB Support Branche: Personeel & organisatie, Loopbaanbegeleiding

Bedrijfsomschrijving

MKB-support, employment en ondernemerschap.
Het team van MKB-support begeleidt mensen die niet meer aan de zijlijn willen staan, naar werk en inkomen. Een baan, ondernemerschap of een combinatie. Wat wil jij?

Werk geeft betekenis en vervult daarmee een wezenlijke behoefte voor iedereen. Ons uitgangspunt is dat werk vooral betekenis krijgt als je hart er ligt. Hiertoe brengen we werkzoekende opnieuw in contact met hun oorspronkelijke creatieve kracht en passies.

Missie
MKB-support stimuleert en ontwikkelt een zelfredzame en vitale houding wat gaat leiden tot zelfstandige arbeid en inkomen. De coaches geven jou weer richting. Daarbij krijgt je meer inzicht in je capaciteiten en doelstellingen. Dat geeft rust en vertrouwen. Zo creëer je jouw eigen toekomst.

Aanpak
Onze coaches kijken verder dan jouw werkervaring. Waar nodig zullen wij jou als persoon versterken. Wij werken volgens een brede aanpak, door regelmatig teamoverleg met onze coaches maken wij gebruik van elkaars netwerk en expertise. Dit leidt tot een verhoging van de slagingskans.

Werk krijgt pas betekenis als je hart erin ligt
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft MKB-support, zowel op kwaliteit- als kwantiteitniveau, daarmee een indrukwekkende staat van dienst. Kenmerkend is onze intensieve individuele werkwijze waarbij er aandacht is voor alle factoren die een rol spelen in het traject naar een nieuwe baan of ondernemerschap. Ook de privésituatie van onze klant wordt hier nadrukkelijk in betrokken.

In ons werk worden wij ondersteund door een team van specialisten die allen hun sporen hebben verdiend als loopbaancoach, marketeer, businesscoach, financieel adviseur, arbeidsdeskundige en bedrijfseconoom.

Met deze kennis en ervaring zijn wij in staat om professioneel begeleiding te geven op tal van hulp vragen zowel richting een baan als het ondernemerschap. Door onze betrekkingen met diverse brancheorganisaties is actuele en specifieke branche-informatie beschikbaar voor de startende- of gevestigde ondernemer.


Contactgegevens
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht
T: 06-22380840
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000