< Terug naar alle leden

ID@5 Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

ID@5 is een duurzame partner in continu verbeteren. Iedere organisatie maken wij succesvoller door deze te transformeren naar een cultuur van continu verbeteren. Ons motto hierbij is: Goed is de vijand van groots! Niet voor niets zijn wij altijd actief met het verbeteren van onszelf én van ons vakgebied.

Onze bevlogenheid creëert enthousiasme en draagvlak bij alle betrokkenen. Dat is noodzakelijk omdat transformatie niet alleen van jezelf is, het dient door de hele organisatie of afdeling gedragen te worden wil het succesvol zijn. Training, coaching en gaming zetten we afwisselend in. Zo houden we het spannend en minder statisch. Door medewerkers telkens op scherp te stellen en te houden, voelen zij zich in no-time verantwoordelijk voor de verbetering en innovatie binnen de organisatie.

In de basis werken we met Lean en Agile/ Scrum. De Lean opleidingen van ID@5 rond je af met een internationaal erkend diploma, uitgegeven op basis van het Lean Competency System (LCS). Een gerenommeerd instituut ontstaan vanuit de University of Cardiff en leading als het om Lean gaat. De agile/ Scrum opleiding rond je af met een officieel erkend diploma van scrum.org.


Contactgegevens
Heuvel 44-45
5038 CS Tilburg
T: 013-2084010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -