< Terug naar alle leden

GO Company Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Get Organised! Dat is waar GO in GO Company voor staat. Vandaar ook de twee hoofdletters. GO is een afkorting die inmiddels staat voor een uitgebreid palet aan producten en diensten die allemaal met organiseren te maken hebben. En je kunt het op twee manieren lezen: Get Organised spoort mensen aan om georganiseerd te willen zijn, maar ook om je te laten helpen om georganiseerd te worden.

Wat in 1995 met een handje vol medewerkers begon als T-MC, is vandaag de dag uitgegroeid tot een software-, consultancy- en trainingsbedrijf met een ruime ervaring in diverse branches onder de naam GO Company. Ons motto: “organiseren is wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt als je het doet”. Deze passie voor organiseren vind je terug in al onze medewerkers en partners. Want of het nu gaat om onze casemanagementapplicatie CASER, onze procesmanagementtooling of de diverse programma’s of verbetertrajecten die we uitvoeren: het goed organiseren van mensen en processen gaat altijd vooraf aan succesvolle uitvoering in de praktijk. Daarbij is goed getraind personeel essentieel. Vandaar dat we training een expliciet onderdeel van ons bedrijf hebben gemaakt.

We zijn een bedrijf van mensen voor mensen. Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen maar software, procesinrichting, reorganisatie- of transformatietrajecten: ze gaan uiteindelijk altijd over mensen. Over hoe ze georganiseerd met elkaar samenwerken, hoe ze klanten steeds beter helpen, hoe ze plezier hebben in wat ze doen en hoe ze zichzelf en hun omgeving elke dag een beetje beter maken.


Contactgegevens
Burg. Stekelenburgplein 199
5041 SC Tilburg
T: 013-2084010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -