< Terug naar alle leden

Markkant Advies&Projectbegeleiding Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Installaties zijn het hart en de longen van uw gebouw. Daarom zijn de eisen die eraan worden gesteld hoog en omvangrijk. Om u hierbij te ondersteunen, is het belangrijk dat u met de juiste partij aan tafel komt te zitten. Zeker als het gaat om het nemen van grote investeringsbeslissingen buiten uw vakgebied om.
Markkant ondersteunt u met advies en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechnische-, data-, cctv-, inbraak-, toegangscontrole- en brandmeldinstallaties. Dit doen wij voor alle denkbare gebouwen. Als onafhankelijk elektrotechnisch adviesbureau hebben wij ruime expertise op het gebied van ontwerp en bestek, realisatie en uitvoering tot nazorg en beheersbaar onderhoud. Dit verzorgen wij voor installaties in de luxe woningbouw, utiliteit en industrie. Onze ervaring in de installatiebranche garandeert een pragmatische benadering van uw projecten.
In het verleden werden gebouwinstallaties nog als een noodzakelijk kwaad beschouwd. Vandaag de dag is de behoefte aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige voorzieningen juist een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van een nieuw of te renoveren bouwwerk.
Markkant Advies & Projectbegeleiding is daarbij uw ideale partner. Graag komen wij bij u langs om nader kennis te maken. Samen met onze werktuigbouwkundige relatie zijn wij in staat multidisciplinaire opdrachten aan te nemen en u een grote zorg uit handen te nemen.


Contactgegevens
Bukkumweg 24a
5081 CT Hilvarenbeek
T: 06-29490443
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €250.000 - €500.000