< Terug naar alle leden

Kinly Benelux Branche: Facilitaire dienstverlening, Audiovisuele techniek

Bedrijfsomschrijving

Working Together, Everywhere. Dat is ons motto. Als marktleider in de audiovisuele branche, leveren wij hoge kwaliteit communicatie- en samenwerkingsoplossingen die onze klanten in staat stellen om altijd en overal met elkaar samen te werken. Dit vertaalt zich in oplossingen die passen bij de branche en organisatiestructuur.

Zo zijn enkele van onze klanten: Achmea, Fontys hogeschool, KPMG, JustEat TakeAway, De Tweede Kamer, Rijkswaterstaat, Booking, De Nederlandse Bank en Het Elizabeth Ziekenhuis.

Ons portfolio vertakt zich dan ook in een breed scala aan audiovisuele oplossingen, bestaande uit een combinatie van hardware, software en services. Denk hierbij aan de AV-technologie in auditoriums, conferentiezalen en control rooms die ondersteund worden met (cloud) diensten zoals videoconferencing, ‘Personal Virtual Meeting Rooms’, ‘Virtual Classrooms’ en streaming.

Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk waarbij Kinly je begeleidt naar de juiste oplossing!

Kinly Rental
Ben je op zoek naar tijdelijke oplossingen voor evenementen dan ben je ook hiervoor bij Kinly aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar ervaring is Kinly Rental in staat jouw evenement van A tot Z te ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van B2B-evenementen zoals aandeelhoudersvergaderingen, beurzen, bedrijfs- en netwerkevenementen, congressen, gala’s en persconferenties!

Buiten de traditionele beeld, licht en geluid oplossingen, leveren wij ook de mogelijkheid om jouw evenement hybride te maken met behulp van onze streamingdiensten. Zo vergroot je het bereik maar blijf je ook in contact met jouw publiek in tijden dat fysieke evenementen niet georganiseerd mogen worden. Bij unieke en creatieve wensen voor oplossingen op maat zoals bijvoorbeeld multi-screen projectie, interactieve posters en geprogrammeerde visuele shows is Kinly Rental jouw aanspreekpunt!

Heb je vragen of ben je gewoon opzoek naar input voor ideeën? Schroom niet en neem contact op met de account managers van Kinly Rental!


Contactgegevens
Minervum 7020
4817 ZL Breda
T: 088-6526565
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000