< Terug naar alle leden

Quadrant4 Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

Quadrant4 is een architectenbureau gericht op ontwerp, huisvestingsadvies, projectmanagement, installatieadvies en facility management. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het zoeken naar oplossingen voor huisvestingsvraagstukken. Onder de noemer huisvestingsadvies helpen we opdrachtgevers bij het opstellen van programma's van eisen, het opstellen van outputspecificaties en de vertaling hiervan naar engineerende en uitvoerende partijen. We handelen in veel projecten namens onze opdrachtgever en ontzorgen hem daarbij totaal. We hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan met alle aspecten van huisvesting en integreren deze kennis in onze ontwerpen en adviezen.

Naast advisering nemen wij op verzoek van de klant ook regelmatig het projectmanagement ter hand. Hierin gaan we zoveel mogelijk integraal te werk, zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Door deze manier van werken hebben we in het verleden bewezen zowel deelprojecten als complete en omvangrijke projecten tot een goed einde te brengen.

Ons architectenbureau is naast het ontwerpen van mooie gebouwen gespecialiseerd in het maken van 3D modellen en VR presentaties. In ons kantoor hebben we hiervoor een speciale VR speelhoek ingericht. Die we aanwenden voor het presenteren van exterieur- en interieur ontwerpen.

Kom gerust langs voor een kennismaking.

We zijn met actief in de volgende markten:
Kantoorhuisvesting
Onderwijshuisvesting
Logistiek
Residentieel


Contactgegevens
Schijfstraat 12
5061 KB Oisterwijk
T: 013-2021900
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000