< Terug naar alle leden

Muhren van Empel Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Zoekt u een toptalent in ICT voor uw organisatie of afdeling? Of heeft u een vacature in uw ICT-organisatie op gebied van Senior Management, Lijn- en Projectmanagement, Sales, Marketing, Business Consultancy en Specialisten?

Specialist in gekwalificeerd personeel
Muhren van Empel is de organisatie die gespecialiseerd is in de werving en selectie van hoger opgeleid personeel in de ICT en daaraan gerelateerde aandachtgebieden als senior management, lijn- en projectmanagement, sales, marketing, business consultancy en specialisten.

Wij werken voor bekende en minder bekende nationale en internationale organisaties. Door onze focus op de branche zijn wij specialist in werving en selectie voor ICT en ICT-gerelateerde bedrijven en afdelingen.

Hit Rate referenties
Onze organisatie kenmerkt zich als een betrouwbare partner in de werving en selectie van gekwalificeerd personeel. Muhren van Empel heeft met diepgaande ervaring in werving en selectie in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Door onze succesvolle werkwijze hebben wij een hoge ‘hit rate’ weten te bereiken. Dit leidt vaak tot een verdergaande samenwerking. Vraag ons gerust naar onze referenties.

Waarom werving en selectie uitbesteden?
Natuurlijk kunt u zelf ook mensen vinden. Maar hoe groot is de schade als de nieuwe collega niet blijkt te voldoen? U bent in ieder geval weer enkele maanden verder, en uw business probleem is niet opgelost. Door een professionele organisatie als Muhren van Empel in te huren is het risico weliswaar niet teruggebracht tot nul, maar in ieder geval een stuk kleiner.

Heeft u wel eens uitgerekend hoeveel een professioneel bureau dat niet alleen werft maar ook selecteert, u kan besparen aan kostbare management-tijd?

Steeds vaker bemiddelen wij ook vervanging. Een van uw mensen voldoet mogelijk onvoldoende, en u kunt daar dus niet openbaar de markt voor op; dat zou ten koste gaan van de produktiviteit van uw medewerker. Wij kunnen discreet de markt op, bijvoorbeeld met advertenties die niet terug te voeren zijn op u als klant, net zoals wij discreet met de wensen van onze kandidaten omgaan. Misschien hebben we uw nieuwe medewerker al wel in portefeuille!

Bent u verantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals en overweegt u de inschakeling van een professioneel bureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Contactgegevens
Jan van Amstellaan 9
5242 BC Rosmalen
T: 06-45086453
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -