< Terug naar alle leden

Your Box Shop Branche: Industrie, Papierindustrie

Bedrijfsomschrijving

Grote oplagen golfkarton verpakkingen
Your Box Shop is jouw partner op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen en kartonnen boxen.

Waarom kiezen voor YourBoxShop
YourBoxShop is specialist op het gebied van golfkartonnen verpakkingen.
- Totaalleverancier van FEFCO dozen
- Snel en uit voorraad leverbaar
- FSC en PEFC gecertificeerd

Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen
Op zoek naar grote oplagen (verzend)dozen voor jouw onderneming? Bij Your Box Shop bestel je eenvoudig en snel (verzend)dozen in grote oplagen, zowel onbedrukt als bedrukt. Met meer dan 25 jaar ervaring in de kartonnen verpakkingsindustrie en ons groot netwerk kunnen wij jou bijstaan in de meest passende kartonnen dozen voor jouw onderneming. Als onafhankelijke leverancier kopen wij dan ook het specialisme in daar waar het zich bevindt. Jij kunt rekenen op hoge kwaliteit kartonnen boxen, altijd en overal. Benieuwd naar de mogelijkheden of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op!

Bedrukte of onbedrukte dozen bestellen
Your Box Shop biedt een veelzijdig en ruim assortiment kartonnen dozen aan. Het bedrukken van een doos met een unieke print of logo behoort altijd tot de mogelijkheden. Maak kennis met ons assortiment:

- Amerikaanse vouwdozen
- Autolock verzenddozen
- Digitaal bedrukte dozen
- Eindloos karton
- Verhuisdozen

Kartonnen boxen op maat: geheel naar jouw wensen
We kunnen de kartonnen dozen ook geheel naar jouw wensen en eisen leveren. Dit betekent dat je zelf je maten, aantallen en eventuele bedrukking doorgeeft. Bij Your Box Shop hebben we naast digitale print ook ervaring met tal van andere druktechnieken. Uiteindelijk brengen we een advies en offerte op maat uit.

Heb je vragen, wil je graag persoonlijk advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrukte en onbedrukte kartonnen boxen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Over Your Box Shop
Your Box Shop is jouw partner op het gebied van kartonnen verpakkingen in de breedste zin van het woord. Met reeds jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren over welke verpakking, welke kwaliteit en welke bedrukking het best bij jouw wensen aansluit.

- Deskundig en professioneel advies op maat
- Makkelijk online jouw offerte aanvragen
- Totaalleverancier van FEFCO dozen

Digitaal bedrukken bij Your Box Shop
Het digitaal bedrukken van golfkartonnen verpakkingen is een relatief nieuw drukproces wat heel veel mogelijkheden biedt voor jou als klant! Daarom hebben wij voor jou een uitgebalanceerd dozen pakket samengesteld waaruit je jouw gewenste digitale verpakking kunt kiezen. Deze digitale printtechniek heeft als voordelen dat de opstartkosten zeer laag zijn. ( geen stansmeskosten omdat wij van de meest gangbare maten verzenddozen de stansmessen hebben laten aanmaken) Daarnaast is door de digitale print techniek de bedrukking van zeer hoge kwaliteit. Je kunt inspringen op trends, seizoenen, actualiteiten, omdat je na elke bestelling zonder hoge opstartkosten van design kunt wijzigen.

Het digitaal bedrukken van dozen is één printtechniek. Afhankelijk van jou wensen kan het zijn dat het digitaal bedrukken van dozen niet de beste oplossing is. Neem voor advies contact met ons op.

Compleet maatwerk? Dat kan!
Zoals eerder aangegeven is digitaaldruk één van de mogelijkheden om je verpakking een persoonlijke uitstraling te geven. Naast digitaal bedrukte verpakkingen heb je nog legio andere mogelijkheden, dus:

- Wil je een andere doosconstructie ( FEFCO CODE) aangeboden hebben?
- Wil je je dozen met een andere druktechniek laten bedrukken ( flexo - offset - preprint) ?
- Wil je een andere afmeting in een andere kwaliteit aangeboden hebben?
- Wil je met ons sparren over de perfecte doos met de perfecte bedrukking voor jouw bedrijf?
Dit is natuurlijk altijd mogelijk. Door onze jarenlange ervaring en ons Europees netwerk van productie plants kunnen wij je voorzien van gedegen advies en een compleet op maat ontworpen doos. Nagenoeg alles is mogelijk. Neem hier contact met ons op !

Boost your business met een eigen box!


Contactgegevens
Ordelven 21
5056 DC Berkel-Enschot
T: 06-51581939
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -