< Terug naar alle leden

3TAC Branche: Marketing & communicatie, Belettering

Bedrijfsomschrijving

3TAC is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame. Ons ervaren en vakkundige team helpt u graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van uw reclameverlichting. Ons systeem van gestapelde ervaring zorgt er voor dat wij het hele scala aan reclameverlichting, van traditionele Neonverlichting tot moderne LED reclameborden, kunnen maken.

Heeft u een ingewikkelde klus of komt u er zelf niet meer uit? Dan wordt het voor ons pas echt interessant: creatieve hersenkrakers, specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame oplossingen zijn onze specialiteit. Dat is de service van 3TAC!

3TAC ontwikkelt, vervaardigt en installeert alle denkbare vormen van lichtreclame. Variërend van aluminium lichtletters tot lichtbak reclame. Van gevelverlichting tot interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte LED reclameborden tot complex 3D Neon letters. 3TAC onderzoekt technische mogelijkheden, verzorgt vergunningen en kiest de juiste materialen. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. 3TAC zichtbaar het verschil.


Contactgegevens
Maaskade 5
5347 KD Oss
T: 0412-628862
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -