< Terug naar alle leden

MGN Asbestsanering Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een asbest sanerings bedrijf gevestigd in het zuiden van het land. Asbest kan gevaarlijk zijn als het wordt bewerkt of verwijderd en kan enorme gevolgen hebben voor milieu en gezondheid. Daarom dient het verwijderd te worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid maar vooral door personen die weten waar ze mee bezig zijn. Sinds het begin van de asbest wetgeving is het vanuit de overheid verplicht voor bedrijven om te werken conform het SC-530 certificaat en alle medewerkers moeten ook in het bezit zijn van een geldig certificaat voor de uit te voeren werkzaamheden.
MGN Asbest Sanering BV voert al zijn projecten uit onder een SC-530 certificaat en de leidinggevenden beschikken over het persoonsgebonden DTA certificaat (Deskundig Toezichthouder Asbestsloop). De asbest verwijderaars zijn allen in het bezit van het persoongebonden DAV certificaat (Deskundig Asbest Verwijderaar).

Doordat MGN Asbest sanering BV beschikt over goed getrainde medewerkers, het juiste materiaal en een goede voorbereiding kunnen wij u garanderen dat het asbest op een veilige manier word verwijderd, zonder risico’s voor milieu en gezondheid.


Contactgegevens
Voirt 51 c
5671 HB Nuenen
T: 06-28673421
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -