< Terug naar alle leden

SuperOffice Benelux Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

SuperOffice is één van Europa’s succesvolste CRM leveranciers voor de business-to-business markt. Onze software helpt bedrijven en medewerkers bij het realiseren van hogere omzet, sterkere marketing en een hoogwaardige klantenservice.

CRM is onze passie
Het is ons doel om CRM software te ontwikkelen waarmee elke gebruiker sterke en loyale klantrelaties tot stand kan brengen. Wij geloven in onze mensen en in wat ze tot stand brengen. We houden ons aan onze belofte en beginnen elke dag met een glimlach, openstaand voor nieuwe ideeën.

De geschiedenis
Het begon allemaal in 1989 met één idee: het ontwikkelen van software die het leven van verkopers makkelijker zou maken. Het moest zó gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn, dat de gebruikers er vrijwillig mee aan de slag zouden gaan, niet omdat ze gedwongen werden. SuperOffice was geboren.

Onze benadering van bedrijven en van het leven: met een glimlach
Bij SuperOffice zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten en de uitdagingen waar zij iedere dag weer voor staan. Wij weten dat de relatie met de klant belangrijk is en dat goede klantrelaties, mits ze respectvol zijn en onderhouden worden, leiden tot zakelijk succes en groei. Het enige doel van ons bedrijf is het creëren, verbeteren en ondersteunen van optimale CRM.

Onze bedrijfswaarden
Wij zijn een nuchter bedrijf. Het zal je niet verbazen dat zelfs onze bedrijfswaarden duidelijk en simpel zijn: Oprechtheid, Eerlijkheid en vriendelijkheid.

We willen OPRECHT zijn bij alles wat we doen

Je moet weten wat je van ons kunt verwachten en we willen onze beloften nakomen. Wij zijn altijd open en transparant. Je hoort het van ons als er problemen zijn, net zoals we je goed nieuws laten weten.

We streven er altijd naar EERLIJK te zijn

Soms stellen we een bestaande situatie aan de kaak; we vertellen je dan hoe wij erover denken. Maar nooit grof of onbeleefd en we liegen je niet voor. Als we iets belangrijk vinden, is het waarschijnlijk ook belangrijk voor jou. Daarom zijn we open tegenover je als we problemen zien, maar ook als er goed nieuws is.

Wij geloven in VRIENDELIJKHEID tegenover iedereen met wie we te maken hebben

CRM gedijt bij relaties, en relaties gedijen bij vriendelijkheid. Vriendelijkheid wil zeggen: open zijn tegenover anderen, risico’s nemen door een relatie met hen aan te gaan. Voor ons betekent het ook nieuwsgierig zijn, hartelijk en uitnodigend tegenover mensen die we niet goed kennen.

Tenslotte – Wij zijn er om zaken EENVOUDIGER te maken

De kern van SuperOffice, datgene wat ons elke ochtend inspireert om op te staan, is het feit dat wij er zijn om de dingen EENVOUDIGER te maken! Het vereenvoudigen van taken, processen, projecten, van jouw werk, dat is wat ons allen motiveert om hard te werken, iedere dag opnieuw. We zijn ons ervan bewust dat jouw succes ons succes is; als het simpel is voor jou, is het ook simpel voor ons.


Contactgegevens
Emmasingel 29.41
5611 AZ Eindhoven
T: 040-4021500
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 11
Jaaromzet: > €5.000.000