< Terug naar alle leden

Securitas Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn. Welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Waar liggen de risico’s? Wat zijn uw ambities? Vervolgens groeien we samen naar de gewenste situatie, waarin de continuïteit van bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd.

Een ideale veiligheidsoplossing is in onze beleving een optelsom van beveiligingsdiensten en technologie op locatie, versterkt door diensten op afstand. Flexibel, effectief en passend binnen uw budget.

Altijd de nieuwste techniek
De ontwikkelingen binnen technische veiligheidscomponenten gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. Onze merkoplossingen zijn merk onafhankelijk en wij zijn alert op de nieuwste ontwikkelingen om zo altijd de meest hedendaagse totaaloplossingen te kunnen samenstellen. Uniek is dat wij de voorfinanciering voor onze rekening kunnen nemen zodat de beste oplossingen voor u snel bereikbaar zijn. Ook als uw investeringsbehoefte op dat moment elders ligt.


Contactgegevens
Industrieweg 32
5145 PV Waalwijk
T: 088-3221100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1920
Vestigingen: 24
Jaaromzet: > €5.000.000