< Terug naar alle leden

Vanesch Verf Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Ooit begonnen in een paar garageboxen en nu uitgegroeid tot dé totaalleverancier van auto- en industrielakken in Nederland. Sinds de oprichting in 1983 hebben wij een voornamelijk doel: onze klanten in diverse branches voorzien van de beste paint en non-paint producten mét uitstekende service.
Wij bieden u een volledig en kwalitatief hoogstaand assortiment, verschillende diensten en services zodat u als onze klant succesvol kan opereren en een maximaal rendement realiseert. Het is onze visie om een waardevolle partner te zijn die op alle fronten met u meedenkt, optimale service verleent en met persoonlijke aandacht bijdraagt aan uw succes.

Wij lopen voorop
Alleen dan zien we als eerste wat er aan komt. Deze kennis delen we intern met onze medewerkers en extern met onze klanten. Onze eigen toekomst kunnen we alleen garanderen door samen met onze klanten aan die van hen te werken.

Servicegericht
We zijn servicegedreven. Niet alleen onze tools, maar ook al onze medewerkers. Alles is gericht op de gebruiker. We ontzorgen en faciliteren onze klanten door snel te zijn, door te luisteren en door te blijven communiceren. Niet als leverancier, maar als hun partner.

Flexibele instelling
Om mee te kunnen blijven bewegen met de constant bewegende markt moeten we ons flexibel opstellen. Alleen dan kunnen we altijd mee en blijven we onderdeel van de verandering. Mee met de markt, mee met de klant, mee met de wereld die in rap tempo blijft ontwikkelen.

Betrouwbare partner
Wij zijn betrouwbaar. Een afspraak is een afspraak en als we iets beloven doen we het ook. Alleen dan kunnen we een echte partner zijn en samenwerken mét onze klanten. Dan maken we samen de meeste impact. Ze vertrouwen ons immers met een groot deel van hun bedrijf.


Contactgegevens
Kapitein Hatterasstraat 46
5015 BB Tilburg
T: 013-5715770
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -